FAQ

 • Wat is Boost Your Glam en welke producten bieden jullie aan?

Boost Your Glam wilt ervoor zorgen dat jij je krachtig voelt, dat de basis van jouw gezicht er altijd stralend uitziet. Of je nou make up draagt of niet, jouw wimpers en wenkbrauwen zien er altijd stralend uit door de producten van Boost Your Glam. Boost Your Glam bied een Brow Lamination Kit en een Lash Lift Kit aan waarmee jij het salongevoel in huis kunt halen. Het is super makkelijk, snel en je bespaard een hoop geld doordat deze kit meerdere keren gebruikt kan worden.

 • Hoe kies ik de juiste wenkbrauw- of wimperkit voor mijn behoeften?

Wanneer jij rechte wimpers hebt en deze een mooie krul wilt geven, dan is de wimperkit echt wat voor jou. De lift zorgt ervoor dat de wimpers tot wel 6 weken mooi gekruld blijven, dit zorgt voor een open blik.

 • Wil jij liever wenkbrauwen die goed in shape blijven zitten?

Dan is de Brow Lamination Kit meer wat voor jou, de kit is makkelijk in gebruik en hierna blijven je wenkbrauwen tot 6 weken in de juiste shape zitten.

 • Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in jullie wenkbrauw- en wimperkits?

Tijdens het lift proces wordt er gebruik gemaakt van een Perm lotion, deze zorgt ervoor dat de haarcellen open gaan staan waardoor de wimpers of wenkbrauwharen een nieuwe vorm kunnen aannemen. Om ervoor te zorgen dat deze haren lang in shape blijven wordt er ook gebruik gemaakt van een Fixation.

 • Hoe breng ik de wenkbrauw- en wimperproducten correct aan voor het beste resultaat?

Op de verpakking staat een duidelijke uitleg beschreven, hierin wordt stap voor stap beschreven hoe jij de lift het beste kunt uitvoeren. Om er nog een beter beeld bij te krijgen verwijzen wij u door naar de 'How To Use' pagina op onze website, hier is in een duidelijke video het lift proces omschreven.

 • Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met jullie wenkbrauw- en wimperkits?

Nadat de lift is uitgevoerd zoals aangegeven op de verpakking en in onze uitlegvideo is het resultaat direct te zien. Wij raden aan om de wimpers en wenkbrauwen na de lift voor zo'n 24 uur niet nat te maken en mascara te gebruiken om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het resultaat.

 • Zijn jullie producten dierproefvrij en veganistisch?

Alle producten van Boost Your Glam zijn dierproefvrij en veganistisch, alle producten bevatten de juiste keurmerken die nodig zijn in Europa en voldoen aan alle wetgeving.

 • Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen en wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Je kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen door de gewenste producten toe te voegen aan de winkelwagen. Hierna dient u de gegevens in te vullen en op de pagina erna is er een mogelijkheid om een eventuele kortingscode in te voeren. Bij Boost Your Glam kan er betaald worden met iDeal, Klarna, Paypal en Creditcard.

 • Wat zijn de verzendkosten en levertijden voor bestellingen binnen Nederland?

Binnen Nederland is de levertijd 1 tot 3 werkdagen. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen of wijzigen?

Wanneer de bestelling is verzonden zal er een track& trace code worden gemaild zodat de bestelling nauwkeurig in de gaten gehouden kan worden. Wijzigen is in de meeste gevallen niet mogelijk, indien noodzakelijk kunt u contact opnemen met de klantenservice.

 • Wat is jullie retour- en terugbetalingsbeleid?

Mocht er iets niet in orde zijn met de bestelling dan dient u contact op te nemen met de klantenservice. Er zal dan worden besloten of retour en terugbetaling nog mogelijk is. Zodra de gesealde plasticfolie laag van de verpakking af is of het product gebruikt is, is het niet meer mogelijk om te retourneren.

 • Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice voor vragen of opmerkingen?

Contact opnemen met de klantenservice kan gemakkelijk via de contact pagina op de website van Boost Your Glam.

 • Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen van Boost Your Glam?

Door in te schrijven op de nieuwsbrief van Boost Your Glam blijf je op de hoogte van alle laatste updates rondom Boost Your Glam. Via de nieuwsbrief ontvang je exclusieve kortingen en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten of aanbiedingen.

 • Is er een blog of andere bronnen met tips en tutorials over wenkbrauw- en wimperverzorging?

Je kunt ons volgen op Instagram en Tiktok om verschillende tutorials te zien over de Brow Lamination kit en de Lash Lift Kit. Mocht je vragen hebben over het aanbrengen van een product kunnen wij deze altijd door middel van een Tiktok video beantwoorden.

 • Hoe zorg ik voor de hygiëne en houdbaarheid van mijn wenkbrauw- en wimperkits?

Bewaar de kits op een droge plek, op kamertemperatuur en buiten het zonlicht. Zorg ervoor dat de producten na gebruik weer goed worden afgesloten, net zoals de producten oorspronkelijk zijn verpakt.

Terug naar blog