Terugbetalingsbeleid

Refund Policy voor Boost Your Glam

Bedankt voor uw aankoop bij Boost Your Glam, gevestigd in Amsterdam, Nederland. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige cosmetische producten, zoals onze kant-en-klare browkits en lashkits voor thuisbehandeling. Wij begrijpen echter dat er soms redenen kunnen zijn waarom u een aankoop wilt retourneren of omruilen. Hieronder vindt u ons uitgebreide refund policy.

1. Retourneren van ongeopende en ongebruikt producten

U heeft het recht om ongeopende en ongebruikte producten binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dient het product in de originele verpakking te zitten en in dezelfde staat te zijn als toen u het heeft ontvangen.

2. Defecte of beschadigde producten

Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, verzoeken wij u binnen 48 uur na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice via boostyourglam@gmail.com. Wij zullen u verzoeken om een foto van het defecte of beschadigde product te sturen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en u een passende oplossing kunnen bieden.

3. Retourzending en terugbetaling

Om een product te retourneren, neemt u contact op met onze klantenservice via boostyourglam@gmail.com. Ons team zal u de benodigde informatie en instructies verstrekken voor het retourneren van uw product.

De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor uw eigen rekening, tenzij het product defect of beschadigd is en u hiervan tijdig melding heeft gemaakt. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw retourzending wordt goedgekeurd, zullen wij de terugbetaling verwerken en wordt het bedrag binnen 14 dagen automatisch teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat het bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat.

4. Uitzonderingen

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd of geruild:

  • Cadeaubonnen
  • Producten die om hygiënische redenen niet retourneerbaar zijn, zoals geopende of gebruikte make-upproducten, kwasten en applicators 

5. Klantenservice

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over ons refund policy, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via boostyourglam@gmail.com Wij staan klaar om u te helpen en uw winkelervaring bij Boost Your Glam zo aangenaam mogelijk te maken.

Lash Lift Kit

Brow Lift Kit