Verzendbeleid

Wanneer een bestelling bij Boost Your Glam is geplaatst, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt door ons team. Zodra de bestelling is ingepakt en klaar is om te worden verzonden, wordt er automatisch een track en trace code gegenereerd en naar het opgegeven e-mailadres van de klant gestuurd. Dit stelt onze klanten in staat om hun bestelling in real-time te volgen en bij te houden wanneer deze bij hen zal arriveren. Het is belangrijk op te merken dat deze tracking informatie afkomstig is van de verzendmaatschappij en dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vertragingen die zich kunnen voordoen tijdens het transport. We streven er echter altijd naar om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen en bieden onze klantenservice aan om eventuele problemen op te lossen die zich tijdens het verzendproces kunnen voordoen. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen worden de bestellingen geleverd in 1 tot 3 werkdagen.

Nederland - €4,95 (Gratis verzending boven 70,-)

Belgie - €5,95

Duitsland - €6,95 Frankrijk - €6,95

We werken samen met betrouwbare verzendpartners DHL en POSTNL om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen op tijd en in goede staat ontvangen.

Bij Boost Your Glam streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten.

In ons retourbeleid vind je belangrijke informatie over de voorwaarden voor retournering van producten, inclusief de termijn waarbinnen je een product kunt retourneren, de staat waarin het product zich moet bevinden en de wijze waarop je het product kunt retourneren. We raden je aan om ons retourbeleid zorgvuldig te lezen voordat je een product retourneert.

Als je besluit om een product te retourneren, volg dan de instructies in ons retourbeleid om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. Ons retourbeleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat we retouren op een efficiënte en gestroomlijnde manier kunnen verwerken, zodat we je snel een oplossing kunnen bieden.

Boost Your Glam vindt het belangrijk om haar klanten de best mogelijke service te bieden en staat altijd klaar om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Daarom kunnen klanten altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres boostyourglam@gmail.com. Ons klantenserviceteam doet haar uiterste best om alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden tijdens werkdagen. We adviseren klanten om hun bestelnummer en contactgegevens in de e-mail te vermelden, zodat we snel en effectief kunnen reageren op hun verzoek.

Lash Lift Kit

Brow Lift Kit