Wettelijke kennisgeving

Bedrijfsnaam: Boost your Glam Adres maatschappelijke zetel: BTW-nummer: NL004776797B76 Oprichtingsdatum: 20 april 2023 Contact: Boostyourglam@gmail.com

Boost your Glam is een Nederlandse webshop met een focus op kant-en-klare wenkbrauw- en wimperkits voor thuisgebruik. Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en eenvoudige oplossingen te bieden voor het creëren van perfecte wenkbrauwen en wimpers zonder de noodzaak van een salonbezoek. Onze kits bevatten alle benodigde hulpmiddelen en instructies voor een moeiteloze en professionele look.

De producten

Boost Your Glam is een toonaangevende webshop die kant-en-klare wenkbrauw- en wimperkits voor thuis aanbiedt. Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en je een prachtige look te geven, zonder dat je een bezoek aan de salon hoeft te brengen.

Onze Brow Lift+ Lamination Kit bevat alles wat je nodig hebt om perfect gevormde en verzorgde wenkbrauwen te creëren. Elke kit bevat een selectie van professionele wenkbrauwproducten, waaronder verschillende lotions, tools en alles wat je nodig hebt voor de perfecte Brow Lamination. Met behulp van onze duidelijke instructies en tips kun je gemakkelijk de gewenste wenkbrauwlook bereiken, of je nu gaat voor volle en gedefinieerde wenkbrauwen of een meer natuurlijke uitstraling.

Onze Lash Lift Kit is speciaal samengesteld om je wimpers te accentueren en voller te laten lijken. Elke kit bevat hoogwaardige wimperproducten, zoals verschillende lotions en de nodige tools. Met deze kit kun je moeiteloos prachtige, gedefinieerde wimpers creëren die je ogen laten stralen. Onze gedetailleerde instructies helpen je bij het bereiken van de gewenste wimperlook, of je nu gaat voor een subtiele verlenging of een dramatische volumeboost.

Bij Boost Your Glam hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze wenkbrauw- en wimperproducten zijn zorgvuldig samengesteld met hypoallergene ingrediënten en zijn geschikt voor alle huidtypen. Bovendien zijn al onze producten dierproefvrij en voldoen ze aan de geldende wettelijke voorschriften.

Kies voor Boost Your Glam en geniet van het gemak van onze wenkbrauw- en wimperkits, waarmee je snel en eenvoudig professionele resultaten kunt behalen, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Ontdek jouw ware schoonheid en boost je glamour met onze hoogwaardige producten.

Boost Your glam biedt kwalitatieve cosmetica aan tegen betaalbare prijzen. Alle prijzen worden vermeld op onze website inclusief btw. Betalingen kunnen gedaan worden via verschillende betalingsmethoden zoals creditcard, iDEAL, Klarna en PayPal.

Verzendkosten worden berekend op basis van het afleveradres en worden automatisch weergegeven tijdens het afrekenen. Bij bestellingen boven een bepaalde drempelwaarde bieden wij gratis verzending aan.

We streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk te leveren.

Voor meer informatie over prijzen, betalingsmethoden, verzendkosten en levertijden kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen via boostyourglam@gmail.com

Privacy verklaring

Bij Boost Your Glam hechten we veel waarde aan de privacy en gegevensbescherming van onze klanten. We zijn toegewijd aan het beschermen van de persoonlijke informatie die je met ons deelt. In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken, hoe we ze beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot jouw gegevens.

Disclaimer

Boost Your Glam heeft de inhoud van deze website met grote zorg samengesteld en doet er alles aan om de informatie actueel en correct te houden. Desondanks kunnen er fouten, onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. Boost Your Glam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is voor eigen risico van de bezoeker. Boost Your Glam behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud op de website van Boost Your Glam, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, grafieken, logo's, handelsmerken en software, is eigendom van Boost Your Glam of haar licentiegevers en is beschermd door internationale auteursrecht-, handelsmerk- en andere intellectuele eigendomsrechten. Elk gebruik of reproductie van de inhoud zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Boost Your Glam is strikt verboden.

Boost Your Glam behoudt zich het recht voor om alle juridische stappen te ondernemen die nodig zijn om haar intellectuele eigendomsrechten te beschermen, waaronder het initiëren van civiele en strafrechtelijke procedures. Elk gebruik van de inhoud op de website van Boost Your Glam zonder toestemming van Boost Your Glam kan leiden tot civiele en strafrechtelijke aansprakelijkheid.

Eventuele geschillen

Eventuele geschillen tussen Boost Your Glam en klanten worden bij voorkeur in der minne geregeld. Indien er echter een geschil ontstaat dat niet in onderling overleg kan worden opgelost, zal dit geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank conform het toepasselijke recht en de bevoegde rechter in de vestigingsplaats van Boost Your Glam.

Contact

E-mail: boostyourglam@gmail.com

Lash Lift Kit

Brow Lift Kit